Forumsee logo
Forumsee » Cars » Brands and models » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Strange Boost Issue E84 N20 XDrive28

X1 E84 (2011 - current) - Bimmerfest - BMW Forums - www.bimmerfest.com
I have been driving a 2014 E84 X1 XDrive28 for five months now. Everything seemed normal for the first four months.

I recently had the oil changed by my local dealership. I have a strange issue since that service.

The max boost I am seeing now is quite low (8-10psi as measured by a bluetooth OBDII) in normal drive and sport modes under hard acceleration.

The odd thing is that it is much better in Eco Mode. The OBDII registers 15+psi under hard acceleration in that setting. The difference in performance is dramatic.

Anyone have any idea what the problem could be?

ETA: I have reset the ECU with no change.


Read responses in bimmerfest.com

Tags


Last videos:

My Supercharged C7 Corvette
My Supercharged C7 Corvette
Long Beach Gran Prix - 3 Part Vlog Series
Long Beach Gran Prix - 3 Part Vlog Series
Steering Joint upgrade
Steering Joint upgrade
Whores Round Here vs THE WORLD
Whores Round Here vs THE WORLD
Repainting Brake Calipers
Repainting Brake Calipers
What if u could turn 14 RPM
What if u could turn 14 RPM
CR-Z on YouTube
CR-Z on YouTube
Test Driving C3 Corvettes
Test Driving C3 Corvettes
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more