Forumsee logo
Forumsee » Cars » Car Audio and Multimedia » Read message
RSS: Subscribe to RSS

BMW - Factory Alarm Not Working After New Stereo Install

Car Audio & Electronics sponsored by Bavarian Soundwerks - Bimmerforums - The Ultimate BMW Forum - forums.bimmerforums.com
Okay, got a 99 M Coupe with the factory alarm and keyless entry system. I upgraded the stereo to something way nicer than stock. After I did so the keyless entry stopped working (I have not checked that the alarm still goes).

Used to be, you'd hit the [Lock] button on the key fob, there'd be one beep from the car and the doors would lock. Hit the [Unlock[, get two beeps, everything unlocks.

Now, if I hit either button, I get three beeps and nothing happens.

I suspect, since the factory head unit is wired into the alarm system, it's freaking out because the deck is gone now so it's disabled the keyless entry to let me know that someone stole my deck (in its thinking).

Any suggestions on how to fix this without having to go buy a whole new alarm? Or if I do have to buy a whole new alarm, I've heard it's pretty easy to just replace the original unit, any suggestions on that?
Date: Oct 13, 2017    Labels: BMW


Last videos:

The science of dubstep
The science of dubstep
Last audio cassette factory
Last audio cassette factory
C5 Stereo install
C5 Stereo install
STEG - Fred & Sound?
STEG - Fred & Sound?
Car audio challenge
Car audio challenge
Car audio challenge
Car audio challenge
Car audio challenge
Car audio challenge
Funky, bass slap tracks....
Funky, bass slap tracks....

Tags

Cars ·
Travel ·
Pets ·
production-frontend