Forumsee logo
Forumsee » Cars » Brands and models » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Whining after oil change, fix? and oil level not reading right

W211 AMG - MBWorld.org Forums - mbworld.org
So today i did an oil change on my 04 55, used mobil 1 0 40 oil and a stp filter.

right after the oil change, it started to whine, dosent go away when warm up, so it s different from the start up whine.

i searched a lot on the forum, seems like people are having this issue, some say its the oil, some say its the filter not being oem.

but i have not yet find a solution to this, any input?

also, i put 9 quats of oil in it but the computer only shows (three clicks on reset buttom) 7.4 quats. i drained the oil out from both the front and the rear sump.

is that normal? does the computer has to be reset?

thank you
Date: Aug 13, 2017   


Tags


Last videos:

Detroit Auto Show Preview
Detroit Auto Show Preview
I Joined The Flying Roof Club
I Joined The Flying Roof Club
shameless plug for my youtube channel
shameless plug for my youtube channel
The science of dubstep
The science of dubstep
Has this been posted before now?
Has this been posted before now?
Could The Mid-Engine Corvette Actually Be A C7?
Could The Mid-Engine Corvette Actually Be A C7?
C5 Touch Up Paint
C5 Touch Up Paint
Air Filter Horror Story
Air Filter Horror Story
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
production-frontend
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more